"N" habbetű a NANCY termékcsaládból.

NANCY-N

Új

XPS kemény hab anyagból készült modern és esztétikus megjelenésű nagy N dekorációs habbetű a NANCY termékcsaládból. A betű 15 cm magas, 14 cm széles és 2 cm vastag. A terméklapon látható nyomtatott nagy N betű mellett a magyar ABC összes további nagybetűjét, valamint a számokat is megtalálod a termék kategóriájában.

Bővebb leírás

Értékelés:  

417 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? A betű magassága 15 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 14 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Csak nyomtatott nagybetű kapható? Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

A NANCY habbetűk elegáns és modern vonalvezetésükkel minden olyan szöveg vagy felirat elkészítésére alkalmasak, ahol fontos szempont az igényes elegancia. A terméklapon szereplő nyomtatott nagy N betűn kívül minden további betűt és számot megtalálsz a termék kategóriában. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből hány darabra van szükséged és megfelelő darabszámot minden elemből tedd a kosárba. A betűkkel, számokkal kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik betűre a képen!

Nancy habbetűk A habbetű a NANCY termékcsaládból.Á habbetű a NANCY termékcsaládból.B habbetű a NANCY termékcsaládból.C habbetű a NANCY termékcsaládból.D habbetű a NANCY termékcsaládból.E habbetű a NANCY termékcsaládból.É habbetű a NANCY termékcsaládból.F habbetű a NANCY termékcsaládból.G habbetű a NANCY termékcsaládból.H habbetű a NANCY termékcsaládból.I habbetű a NANCY termékcsaládból.Í habbetű a NANCY termékcsaládból.J habbetű a NANCY termékcsaládból.K habbetű a NANCY termékcsaládból.L habbetű a NANCY termékcsaládból.M habbetű a NANCY termékcsaládból.N habbetű a NANCY termékcsaládból.O habbetű a NANCY termékcsaládból.Ó habbetű a NANCY termékcsaládból.Ö habbetű a NANCY termékcsaládból.Ő habbetű a NANCY termékcsaládból.P habbetű a NANCY termékcsaládból.R habbetű a NANCY termékcsaládból.S habbetű a NANCY termékcsaládból.T habbetű a NANCY termékcsaládból.U habbetű a NANCY termékcsaládból.Ú habbetű a NANCY termékcsaládból.Ü habbetű a NANCY termékcsaládból.Ű habbetű a NANCY termékcsaládból.V habbetű a NANCY termékcsaládból.W habbetű a NANCY termékcsaládból.X habbetű a NANCY termékcsaládból.Y habbetű a NANCY termékcsaládból.Z habbetű a NANCY termékcsaládból.Nulla számjegy a NANCY termékcsaládból.Egyes számjegy a NANCY termékcsaládból.Kettes számjegy a NANCY termékcsaládból.Hármas számjegy a NANCY termékcsaládból.Négyes számjegy a NANCY termékcsaládból.Ötös számjegy a NANCY termékcsaládból.Hatos számjegy a NANCY termékcsaládból.Hetes számjegy a NANCY termékcsaládból.Nyolcas számjegy a NANCY termékcsaládból.Kilences számjegy a NANCY termékcsaládból.& írásjel a NANCY termékcsaládból.Kérdőjel a NANCY termékcsaládból.Felkiáltójel a NANCY termékcsaládból.Pont írásjel a NANCY termékcsaládból.

Néhány név felirat a Nancy habbetűk felhasználásával:

Nancy név felirat habbetűkből összeállítva.
Petra név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Beni név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Rita név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Tomi név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Heni név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Zsolti név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Gabi név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Barni név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Zsofi név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
Adry név felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.
2019 szám a Nancy habbetűkből összeállítva.
A & B felirat a Nancy habbetűkből összeállítva.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    "N" habbetű a NANCY termékcsaládból.

    "N" habbetű a NANCY termékcsaládból.