"L" habbetű a LOTTI termékcsaládból.

LOTTI-L

Új

XPS kemény hab anyagból készült nagy L dekorációs habbetű a LOTTI termékcsaládból. A betű 15 cm magas, 9 cm széles és 2 cm vastag. Az itt látható betű mellett a magyar ABC összes nyomtatott nagybetűje megtalálható a termék kategóriájában.

Bővebb leírás

Értékelés:  

524 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? A betű magassága 15 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 9 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Csak nyomtatott nagybetű kapható? Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Készíts könnyen dekoratív feliratokat a LOTTI dekorációs betűk segítségével! A terméklapon szereplő nagy L betűn kívül a kategóriából válogasd össze a további szükséges betűket és minden betűből a megfelelő darabszámot tedd a kosárba. A betűkkel kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik nagybetűre a képen!

Lotti habbetűk A habbetű a LOTTI termékcsaládból.Á habbetű a LOTTI termékcsaládból.B habbetű a LOTTI termékcsaládból.C habbetű a LOTTI termékcsaládból.D habbetű a LOTTI termékcsaládból.E habbetű a LOTTI termékcsaládból.É habbetű a LOTTI termékcsaládból.F habbetű a LOTTI termékcsaládból.G habbetű a LOTTI termékcsaládból.H habbetű a LOTTI termékcsaládból.I habbetű a LOTTI termékcsaládból.Í habbetű a LOTTI termékcsaládból.J habbetű a LOTTI termékcsaládból.K habbetű a LOTTI termékcsaládból.L habbetű a LOTTI termékcsaládból.M habbetű a LOTTI termékcsaládból.N habbetű a LOTTI termékcsaládból.O habbetű a LOTTI termékcsaládból.Ó habbetű a LOTTI termékcsaládból.Ö habbetű a LOTTI termékcsaládból.Ő habbetű a LOTTI termékcsaládból.P habbetű a LOTTI termékcsaládból.Q habbetű a LOTTI termékcsaládból.R habbetű a LOTTI termékcsaládból.S habbetű a LOTTI termékcsaládból.T habbetű a LOTTI termékcsaládból.U habbetű a LOTTI termékcsaládból.Ú habbetű a LOTTI termékcsaládból.Ü habbetű a LOTTI termékcsaládból.Ű habbetű a LOTTI termékcsaládból.V habbetű a LOTTI termékcsaládból.W habbetű a LOTTI termékcsaládból.X habbetű a LOTTI termékcsaládból.Y habbetű a LOTTI termékcsaládból.Z habbetű a LOTTI termékcsaládból.& habbetű a LOTTI termékcsaládból.

Néhány név felirat a Lotti habbetűk felhasználásával:

Lotti név felirat habbetűkből összeállítva.
Dani név felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.
Réka név felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.
Nóri név felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.
Peti név felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.
Mira név felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.
Zoé név felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.
A & B felirat a Lotti habbetűkből összeállítva.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    "L" habbetű a LOTTI termékcsaládból.

    "L" habbetű a LOTTI termékcsaládból.