A dekorbetűk webáruház szállítási lehetőségei.

Rendelj többet és spórolj a szállítási költséggel, mert van egy jó ajánlatunk Számodra!

24.999 Forint feletti rendelés esetén a csomagküldés Magyarország területére ingyenes!

Webáruházunkban 24.999 forint alatti rendelés esetén Magyarország területén belül egységesen, az alábbi szállítási lehetőségek érhetők el:

Csomagátvétel GLS CsomagPonton.
A csomagot rendelheted egy hozzád közeli GLS CsomagPontra, olcsón, kényelmesen!

Csomagátvétel GLS CsomagPonton.
Előre átutalással, vagy PayPal-lel fizetve:

1.299 Ft

Utánvéttel fizetve:

1.599 Ft


GLS futárszolgálat házhoz.
Kényelmes megoldás, házhoz érkezik a csomagod!

Csomagszállítás Futárszolgálattal
Előre átutalással, vagy PayPal-lel fizetve:

1.799 Ft

Utánvéttel fizetve:

2.199 Ft

Szállítás korábbi rendeléssel együtt? Igen, ha még lehetséges!

Szállítás korábbi rendeléssel együtt.

Webáruházunk egy hasznos szolgáltatást is nyújt a vásárlóink számára a szállítás kiválasztásával kapcsolatban. Tapasztalataink alapján szükségesnek láttunk a "Szállítás korábbi rendeléssel együtt" lehetőség bevezetését azon vásárlóinknak, akik már legalább egy leadott megrendeléssel rendelkeznek a webáruházban.

De mit is jelent ez pontosan?

Néhány esetben előfordul, hogy a vásárlás során figyelmetlenség miatt egy-egy tétel kimaradt a kosárból és így kerül leadásra a megrendelés. Ilyen esetben lehet hasznos ez az újítás!
A már leadott megrendelésed visszaigazolásában szerepel egy 9 jegyű kód, "A megrendelésed azonosítója" néven. Erre a kódra lesz szükséged ehhez a szolgáltatáshoz. Ha bármilyen okból a korábbi megrendelésedből kimaradt valami, amit szeretnél gyorsan, de utólag pótolni, akkor nincs más dolgod, mint csak a hiányzó, kimaradt terméke(ke)t kosárba tenni és ezt a szállítási módot választani.
Miután ezt a szállítási módot kiválasztod, a webáruház kérni fogja a korábbi megrendelésed azonosítóját, melyből a termékek kimaradtak. Add meg a 9 jegyű kódot a beviteli mezőben, majd kattints az "Ellenőriz" gombra! Rendszerünk megvizsgálja, hogy korábbi csomagod milyen készültségi állapotban van. Amennyiben a csomagod még nincs lezárva, vagy még épp összeállítás alatt van, akkor külön szállítási díj nélkül még leadhatod a kiegészítő megrendelést.

Tipp:

Amennyiben sikerül a megrendelésed, egy korábbi megrendeléshez kötni, akkor a korábbi rendelésnek a szállítási-számlázási címeit és fizetési módját fogjuk figyelembe venni, függetlenül attól, hogy a kiegészítő megrendelésben mi szerepel. Ez esetben fontos, hogy amennyiben banki átutalást választottál a korábbi megrendelésnél, akkor a lehetőség szerint ne két részletben, hanem 1 átutalással kezdeményezd majd a megrendelt termékek kifizetését. A számlát természetesen eszerint állítjuk majd ki.

Bizonyos idő elteltével már értelemszerűen előfordulhat az is, hogy a korábbi csomagod már elkészült, le van zárva, vagy már feladásra került. Ebben az esetben, sajnos erre a összekapcsolásra már nincs mód. Erről a kód ellenőrzése után azonnal üzenetet fogsz kapni. Elutasító üzenet esetén csak új megrendelésként tudjuk kezelni a rendelést és önálló szállítási és fizetési módot kell hozzá majd választanod. De ha gyorsan pótlod az elmaradt termékeket, akkor általában ettől nem kell tartani, igyekszünk megoldást találni minden esetben, ha erre van valamilyen lehetőség.

Csomag nyomkövethetősége:

Amennyiben lehetőség van a csomag nyomkövetésére, akkor a feladás után erről vagy a Webáruházunk, vagy a szállítást végző szolgálat e-mailt küld. A kiküldött levél tartalmazza a nyomkövethetőséggel kapcsolatos tudnivalókat, valamint az ehhez szükséges linket.

Csomagolás:

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elkészített postacsomag tartalma minden sérüléstől mentesen érkezzen meg. A termékek általában egyedi csomagolással kerülnek kiszállításra. A Webáruházban kapható termékek méretben és formában gyakran jelentősen eltérnek egymástól, így a csomagolás sok esetben összetett feladat munkatársaink számára. Mindent megteszünk, hogy az Általad rendelt termékek lehetőség szerint sérülésmentesen érkezzenek meg a kézbesítési címre.

Az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk vásárlóink számára:

Válaszd a banki átutalást, ha nem akarsz készpénzzel foglalkozni a csomag átvételekor.

Banki átutalás.
Kényelmes megoldás, nem kell az átvételkor készpénzzel foglalkozni.

A megrendelést követően a visszaigazolási email mellett, további email értesítést kapsz az egyéni számlafiókodban elérhető díjbekérőről, melyet a megrendelésed alapján automatikusan állítunk ki a Számodra. Ez alapján tudod az átutalást kezdeményezni. Az átutalás megérkezéséig a megrendelésed státusza a vásárlói fiókod "megrendeléseid" menüpontja alatt "Banki átutalásra várva" feliratú lesz. Az átutalás megérkezése után összekészítjük és postára adjuk a csomagot, melynek átlagos kézbesítési ideje a feladástól számított 1-2 munkanap. A csomag feladását követően a megrendelés státusza "A csomag postára adva" feliratúra változik, erről értesítést is küld a Webáruház adminisztrátora.


Válaszd az utánvétet, ha átvételkor szeretnéd kifizetni a csomagod.

Utánvét.
Ha átvételkor szeretnéd kifizetni a csomagod.

Mivel az utánvétel kezelése a csomag feladását további díjjal terheli meg, ezért ennek választása esetén ezt a többlet díjat Webáruházunknak is fel kell számolnia. Ez a költség a szállítási díjhoz adódik hozzá. A megrendelést követően egy visszaigazolási emailt küldünk a regisztrált email címedre. A megrendelésed státusza ebben az esetben a vásárlói fiókod "megrendeléseid" menüpontja alatt "Feldolgozás alatt" feliratú lesz. Miután összekészítjük és postára adjuk a csomagot, a megrendelés státusza "A csomag postára adva" feliratúra változik, erről értesítést is küld a Webáruház adminisztrátora. A csomag átlagos kézbesítési ideje a feladástól számított 1-2 munkanap.


Fizesd ki a megrendelésed PayPal-lel egyszerűen!

PayPal.
Kényelmes és gyors megoldás, használhatod a PayPal-nél regisztrált bankkártyád is!

A megrendelés végén, a "Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" feliratú gombra kattintva Webáruházunk átirányít a PayPal oldalára, ahol a bejelentkezést követően azonnal ki tudod fizetni a termékeket, melyeket meg szeretnél rendelni, beleértve a szállítási díjat is. A sikeres PayPal fizetést követően a Webáruházunk egy emailt küld Neked, mely a megrendelés visszaigazolását tartalmazza. A sikeres befizetésről a vásárlói fiókodban a csomag összekészítéséig "Az átutalás megérkezett" felirattal tájékoztat. A csomag átlagos kézbesítési ideje ebben az esetben is átlagosan a feladástól számított 1-2 munkanap. A csomag feladását követően a megrendelés státusza "A csomag postára adva" feliratúra változik, erről értesítést is küld a Webáruház adminisztrátora.

Szállítási lehetőség az Európai Unió további tagállamaiba.

Webáruházunk a látogathatóság és regisztráció érdekében földrajzi szűrést nem alkalmaz. Az Európai Unió által jóváhagyott és 2018. december harmadikától életbe lépett "Geo-blocking" rendelet értelmében webáruházunk Magyarországon kívül, az Európai Unió további tagállamai számára is azonos értékesítési feltételeket kínál. Ahhoz, hogy a vásárlás Magyarországon kívül ezen tagállamokból is lehetséges legyen, webáruházunk egységesen egy szállítási és egy fizetési módot kínál az alábbiak szerint:


Szállítás az Európai Unió további tagállamaiba futárszolgálattal.
Érintett tagállamok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Csomagszállítás az Európai Unió további tagállamaiba futárszolgálattal.
A megrendelés során kiválasztható fizetési mód: PayPal

13.000 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Magyarország területén belül felkínált 24.999 Ft feletti ingyenes csomagküldés, az Európai Unió további tagállamaiba történő szállítás esetén nem érvényesíthető. Az Európai Unió tagállamaiból történő érvényes megrendelések esetén a szállítási idő a megrendelés visszaigazolását követő 1-2 hét.

Óvjuk környezetünket! Igényelj Te is elektronikus számlát!

A megrendelés során a szállítási mód kiválasztásakor lehetőséged van elektronikus számlát kérni. Ha Számodra az elektronikus számla is megfelel, akkor segítsd a munkánkat azzal, hogy a megrendelés folyamán ezt kiválasztod. Nem kell ebben az esetben számlát nyomtatnunk, hiszen így e-mailben is el tudjuk juttatni Számodra. Ezzel is óvjuk környezetünket és gyorsabbá tudjuk tenni a megrendelések feldolgozását. Köszönjük!


Hatályos: 2023.08.06