"C" habbetű a DAISY termékcsaládból.

DAISY-C

Új

XPS kemény hab anyagból készült nagy C dekorációs habbetű a DAISY termékcsaládból. A betű 15 cm magas, 13 cm széles és 2 cm vastag. Az itt látható C betű mellett a magyar ABC összes nyomtatott nagybetűje és a számok is megtalálhatók a termék kategóriájában.

Bővebb leírás

Értékelés:  

450 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? A betű magassága 15 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 13 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Csak nyomtatott nagybetű kapható? Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Készíts könnyen dekoratív feliratokat partikra, szülinapokra a DAISY dekorációs betűk segítségével! A terméklapon szereplő nagy C betűn kívül a kategóriából válogasd össze a további szükséges betűket vagy számokat! Minden elemből a megfelelő darabszámot tedd a kosárba. A betűkkel, számokkal kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik betűre a képen!

Daisy nagy habbetűk Nagy A habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Á habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy B habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy C habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy D habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy E habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy É habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy F habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy G habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy H habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy I habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Í habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy J habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy K habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy L habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy M habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy N habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy O habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Ó habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Ö habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Ő habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy P habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Q habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy R habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy S habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy T habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy U habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Ú habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Ü habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Ű habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy V habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy W habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy X habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Y habbetű a DAISY termékcsaládból.Nagy Z habbetű a DAISY termékcsaládból.Nulla számjegy a DAISY termékcsaládból.Egyes számjegy a DAISY termékcsaládból.Kettes számjegy a DAISY termékcsaládból.Hármas számjegy a DAISY termékcsaládból.Négyes számjegy a DAISY termékcsaládból.Ötös számjegy a DAISY termékcsaládból.Hatos számjegy a DAISY termékcsaládból.Hetes számjegy a DAISY termékcsaládból.Nyolcas számjegy a DAISY termékcsaládból.Kilences számjegy a DAISY termékcsaládból.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    "C" habbetű a DAISY termékcsaládból.

    "C" habbetű a DAISY termékcsaládból.