"Y" habbetű a CLARA termékcsaládból.

CLARA-Y

Új

XPS kemény hab anyagból készült klasszikus vonalvezetésű nagy Y dekorációs habbetű a CLARA termékcsaládból. A betű 15 cm magas, 15 cm széles és 2 cm vastag. Az itt látható Y betű mellett a magyar ABC összes nyomtatott nagybetűje és a számok is megtalálhatók a termék kategóriájában.

Bővebb leírás

Értékelés:  

450 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? A betű magassága 15 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 15 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Csak nyomtatott nagybetű kapható? Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

A CLARA habbetűk segítségével minden olyan szöveg vagy felirat könnyen elkészíthető, ahol fontos a visszafogott, igényes és elegáns stílus. A terméklapon szereplő nagy Y betűn kívül minden további betűt vagy számot megtalálsz a termék kategóriában. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből hány darabra van szükséged és megfelelő darabszámot minden elemből tedd a kosárba. A betűkkel, számokkal kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik nagybetűre a képen!

Clara habbetűk A habbetű a CLARA termékcsaládból.Á habbetű a CLARA termékcsaládból.B habbetű a CLARA termékcsaládból.C habbetű a CLARA termékcsaládból.D habbetű a CLARA termékcsaládból.E habbetű a CLARA termékcsaládból.É habbetű a CLARA termékcsaládból.F habbetű a CLARA termékcsaládból.G habbetű a CLARA termékcsaládból.H habbetű a CLARA termékcsaládból.I habbetű a CLARA termékcsaládból.Í habbetű a CLARA termékcsaládból.J habbetű a CLARA termékcsaládból.K habbetű a CLARA termékcsaládból.L habbetű a CLARA termékcsaládból.M habbetű a CLARA termékcsaládból.N habbetű a CLARA termékcsaládból.O habbetű a CLARA termékcsaládból.Ó habbetű a CLARA termékcsaládból.Ö habbetű a CLARA termékcsaládból.Ő habbetű a CLARA termékcsaládból.P habbetű a CLARA termékcsaládból.R habbetű a CLARA termékcsaládból.S habbetű a CLARA termékcsaládból.T habbetű a CLARA termékcsaládból.U habbetű a CLARA termékcsaládból.Ú habbetű a CLARA termékcsaládból.Ü habbetű a CLARA termékcsaládból.Ű habbetű a CLARA termékcsaládból.V habbetű a CLARA termékcsaládból.W habbetű a CLARA termékcsaládból.X habbetű a CLARA termékcsaládból.Y habbetű a CLARA termékcsaládból.Z habbetű a CLARA termékcsaládból.& habbetű a CLARA termékcsaládból.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    "Y" habbetű a CLARA termékcsaládból.

    "Y" habbetű a CLARA termékcsaládból.