Dekorációs pont írásjel az AMIRA termékcsaládból.

AMIRA-.

Új

XPS kemény hab anyagból készült klasszikus megjelenésű dekorációs pont írásjel az AMIRA termékcsaládból. Az írásjel 2 cm magas, 2 cm széles és 2 cm vastag. A terméklapon látható pont írásjel mellett az AMIRA termékcsaládba tartozó nyomtatott nagybetűket ebben, a kisbetűket pedig szükség szerint ebben a kategóriában találod meg.

Bővebb leírás

Értékelés:  

99 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? Az írásjel magassága 2 cm.
Milyen széles? Az írásjel szélessége 2 cm.
Milyen vastag? Az írásjel vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! Az írásjelek méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Az AMIRA habbetűk egyszerű, letisztult megjelenésű vonalvezetésükkel minden olyan szöveg és felirat elkészítésére alkalmasak, ahol nincs szükség egyedi formákra, megfelelő egy általános kinézetű betűtípus. A terméklapon szereplő A terméklapon szereplő pont írásjel mellett minden további írásjelet, nagy és kisbetűt, megtalálsz a termék kategóriáiban. Ne feledd, hogy az AMIRA termékcsalád habbetűi méretileg összetartoznak, nincs szükség magassági korrekcióra, elég csak összeválogatnod a betűket, számjegyeket kategóriákból, a betűk egymáshoz illeszkedni fognak. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből, számjegyből hány darabra van szükséged és megfelelő darabszámot minden elemből tedd a kosárba. A betűkkel, számokkal, írásjelekkel kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik számjegyre vagy írásjelre a képen!

Amira szám és jel habbetűk Nulla számjegy az AMIRA termékcsaládból.Egyes számjegy az AMIRA termékcsaládból.Kettes számjegy az AMIRA termékcsaládból.Hármas számjegy az AMIRA termékcsaládból.Négyes számjegy az AMIRA termékcsaládból.Ötös számjegy az AMIRA termékcsaládból.Hatos számjegy az AMIRA termékcsaládból.Hetes számjegy az AMIRA termékcsaládból.Nyolcas számjegy az AMIRA termékcsaládból.Kilences számjegy az AMIRA termékcsaládból.& írásjel az AMIRA termékcsaládból.Felkiáltójel az AMIRA termékcsaládból.Kérdőjel az AMIRA termékcsaládból.Vessző írásjel az AMIRA termékcsaládból.Pont írásjel az AMIRA termékcsaládból.Pluszjel az AMIRA termékcsaládból.Kötőjel az AMIRA termékcsaládból.Paragrafus jel az AMIRA termékcsaládból.Törtvonal az AMIRA termékcsaládból.Százalékjel az AMIRA termékcsaládból.Aposztróf az AMIRA termékcsaládból.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Dekorációs pont írásjel az AMIRA termékcsaládból.

    Dekorációs pont írásjel az AMIRA termékcsaládból.