Nagy Í habbetű az AMIRA termékcsaládból.

AMIRA-Í

Új

Általános, letisztult megjelenésű, XPS kemény hab anyagból készült nagy Í dekorációs habbetű az AMIRA termékcsaládból. A betű 20 cm magas (ékezettel), 3 cm széles és 2 cm vastag. A terméklapon látható nyomtatott nagy Í betű mellett a magyar ABC összes további nagybetűjét, valamint a számokat, írásjeleket is megtalálod a termék kategóriájában. Ezekből a betű formákból a kisbetűket is megtalálod ebben a kategóriában.

Bővebb leírás

Értékelés:  

450 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? A betű magassága ékezettel 20 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 3 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Kapható ebből a betűtípusból kisbetű? Igen, ebben a kategóriában találod a kisbetűket!
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Az AMIRA habbetűk egyszerű, letisztult megjelenésű vonalvezetésükkel minden olyan szöveg és felirat elkészítésére alkalmasak, ahol nincs szükség egyedi formákra, megfelelő egy általános kinézetű betűtípus. A terméklapon szereplő nyomtatott nagy Í betűn kívül minden további betűt, számot és írásjelet megtalálsz a termék kategóriában. Ebből a betűtípusból a kisbetűk is elérhetők! Ne feledd, hogy az AMIRA nyomtatott nagy és kisbetűk a két kategóriában méretileg összetartoznak, nincs szükség magassági korrekcióra, elég csak összeválogatnod a betűket a két kategóriából, a betűk egymáshoz illeszkedni fognak. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből hány darabra van szükséged és megfelelő darabszámot minden elemből tedd a kosárba. A betűkkel, számokkal, írásjelekkel kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik nagybetűre a képen!

Amira nagy habbetűk Nagy A habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Á habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy B habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy C habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy D habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy E habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy É habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy F habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy G habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy H habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy I habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Í habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy J habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy K habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy L habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy M habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy N habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy O habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Ó habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Ö habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Ő habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy P habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Q habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy R habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy S habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy T habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy U habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Ú habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Ü habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Ű habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy V habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy W habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy X habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Y habbetű az AMIRA termékcsaládból.Nagy Z habbetű az AMIRA termékcsaládból.& írásjel az AMIRA termékcsaládból.

Néhány név felirat az AMIRA nagybetűk felhasználásával:

Amira név felirat habbetűkből összeállítva.
Szandi név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Liza név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Orsi név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Reni név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Dori név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Hugo név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Évi név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.
Laci név felirat az Amira habbetűkből összeállítva.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Nagy Í habbetű az AMIRA termékcsaládból.

    Nagy Í habbetű az AMIRA termékcsaládból.