Kis a habbetű az AMIRA termékcsaládból.

AMIRA-a

Új

Általános, letisztult megjelenésű, XPS kemény hab anyagból készült kis a dekorációs habbetű az AMIRA termékcsaládból. A betű 11 cm magas, 10 cm széles és 2 cm vastag. A terméklapon látható kis a betű mellett a magyar ABC összes további kis és nagybetűjét, valamint a számokat, írásjeleket is megtalálod a termék kategóriájában. Ezekből a betű formákból a nyomtatott nagybetűket is megtalálod ebben a kategóriában.

Bővebb leírás

Értékelés:  

417 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Megosztanád?   

Termék adatlap

Miből készül? XPS extrudált polisztirol lapból.
Milyen magas? A betű magassága 11 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 10 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Kapható ebből a betűtípusból nagybetű? Igen, az AMIRA nagybetűk kategóriában találod őket.
Rendelhető egyedi méretben? Természetesen! Kattints ide!
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával. Itt találod!
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Az AMIRA habbetűk egyszerű, letisztult megjelenésű vonalvezetésükkel minden olyan szöveg és felirat elkészítésére alkalmasak, ahol nincs szükség egyedi formákra, megfelelő egy általános kinézetű betűtípus. A terméklapon szereplő kis a betűn kívül minden további betűt, számot és írásjelet megtalálsz a termék kategóriában. Ebből a betűtípusból a nagybetűk is elérhetők! Ne feledd, hogy az AMIRA kisbetűk és nyomtatott nagybetűk a két kategóriában méretileg összetartoznak, nincs szükség magassági korrekcióra, elég csak összeválogatnod a betűket a két kategóriából, a betűk egymáshoz illeszkedni fognak. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből hány darabra van szükséged és megfelelő darabszámot minden elemből tedd a kosárba. A betűkkel, számokkal, írásjelekkel kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz itt, a termék adatlapján, de ha bármilyen további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kattints bármelyik kisbetűre a képen!

Amira kis habbetűk Kis a habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis á habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis b habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis c habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis d habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis e habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis é habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis f habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis g habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis h habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis i habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis í habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis j habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis k habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis l habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis m habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis n habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis o habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis ó habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis ö habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis ő habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis p habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis q habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis r habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis s habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis t habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis u habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis ú habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis ü habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis ű habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis v habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis w habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis x habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis y habbetű az AMIRA termékcsaládból.Kis z habbetű az AMIRA termékcsaládból.& írásjel az AMIRA termékcsaládból.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2019-03-04


Kedves Vásárlónk!


Örülünk, hogy felkeltették érdeklődésed a webáruházban kínált termékek! Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük a terméklapokon szereplő dekorációs habbetűket, rövid határidővel, kedvező árakon! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Kis a habbetű az AMIRA termékcsaládból.

    Kis a habbetű az AMIRA termékcsaládból.