LOTTI habbetűk otthonra, baba és gyerekszobába!

Ezek a jellegzetes formájú betűk kiválóan alkalmasak arra, hogy bölcső vagy kiságy fölött a falat az újszülött baba nevével dekorálhasd.

Szerencsére itthon is egyre nagyobb divat, hogy az újszülött nevét habbetűk segítségével dekorálják a gyerekszoba falára. Ezek a betűk erre kiválóan alkalmasak. Vízzel hígítható festékekkel tetszőleges színre festhetők, és egyéb technikákkal is díszíthetők!

Válassz az alább felsorolt két alkategória közül!

 • LOTTI nyomatott nagybetűk

  LOTTI habbetűk otthonra, baba és gyerekszobába!

  A jellegzetes formájú LOTTI betűk kiválóan alkalmasak arra, hogy bölcső vagy kiságy fölött a falat az újszülött baba nevével dekorálhasd.

  A kategóriában a magyar ABC összes nagybetűje megtalálható. Segítségükkel pillanatok alatt készíthetők el látványos név és egyéb feliratok! Ezek a habbetűk vízzel hígítható festékekkel tetszőleges színre festhetők, és egyéb technikákkal is díszíthetők!

 • LOTTI írásjelek

  LOTTI habbetűk esetében is a nyomtatott nagybetűk mellett néhány további írásjel is megvásárolható!

  A jellegzetes formájú LOTTI habbetűkhöz néhány általánosan használt írásjel is szükséges lehet a feliratok elkészítése során. Ebben az alkategóriában ezeket gyűjtöttük össze.

  A kategóriában megtalálható írásjelekkel és a testvér kategóriában található nyomtatott nagybetűkkel gyorsan és egyszerűen készíthetők el látványos név és egyéb feliratok! Ezek a habbetűk változatos technikákkal díszíthetők, vízzel hígítható festékekkel tetszőleges színre festhetők.