Habbetűk XPS alapanyagból.

Készíts otthon könnyen és egyszerűen tetszőleges feliratot a kategóriában található habbetűk használatával!

Az XPS alapanyag az egyik legjobb és leginkább kedvező árú megoldás ahhoz, hogy tartós, szép és igényes feliratokat lehessen készíteni. Előnye a különböző matricákkal szemben a vastagsága, mely térben hangsúlyossá teszi az adott dekorációs feliratot. Ezek a habbetűk fejlett technológiával készülnek, a betűk belső kontúrjai minden esetben átvágás nélkül egyedileg vannak elkészítve, a kiváló minőség érdekében. Válassz a számodra leginkább megfelelő formájú betűk közül, készítsd el a dekorációt otthon az elképzeléseid szerint!

Válassz az alább felsorolt hét alkategória közül!

 • AMIRA habbetűk

  AMIRA habbetűk klasszikus feliratokhoz! Megszokott, népszerű forma, kiváló minőségben!

  Általánosan használható betűformát keresel, mely szinte minden dekorációhoz használható? Ne keress tovább! Ezekre a habbetűkre lesz szükséged!

  A méltán népszerű Arial betűtípus hagyományosan szép és klasszikus vonalvezetésén alapuló AMIRA habbetűk kiválóan alkalmasak, szinte bármilyen dekorációs felirat elkészítéséhez. Ezekből a habbetűkből most megvásárolhatod nyomtatott nagy és kisbetűket egyaránt, de megtalálod a számjegyeket és a betűtípushoz illeszkedő alapvető írásjeleket is. Kattints az itt felsorolt alkategóriákra! Ne feledd, hogy az AMIRA alkategóriában található betűk, számok, írásjelek méretei ebben a betűtípusban egymáshoz tökéletesen illeszkednek!

 • CLARA habbetűk

  CLARA habbetűk exkluzív, igényes feliratokhoz, dekorációnak!

  Elegáns vonalvezetésű, igényes, konzervatív formavilágú habbetűk webáruházunk kínálatában!

  Van, ahol elengedhetetlenül fontos az elegancia! Az alkategóriában található habbetűk minden olyan szöveg és felirat összeállításához alkalmasak, ahol fontos a visszafogott, ugyanakkor elegáns megjelenés. Klasszikus stílus, kiváló minőségben, most nagyon kedvező árakon!

 • DAISY habbetűk

  DAISY habbetűk szülinaphoz, fotózáshoz, parti kelléknek, dekorációnak!

  Könnyed, fiatalos vonalvezetésű habbetűk, melyek a vastag kontúrvonalak miatt már messzebbről is jól láthatók.

  Ezeknek a habbetűknek a közös jellemzője a sarkoktól mentes, lekerekített vonalvezetés. Látványos feliratokat készíthetsz el ezeknek a habbetűknek a segítségével pillanatok alatt! Kiváló választás lehet összejövetelekhez, fiatalos közösségi alkalmakhoz, partikhoz, szülinapokhoz dekorációnak. 

 • LOTTI habbetűk

  LOTTI habbetűk otthonra, baba és gyerekszobába!

  Ezek a jellegzetes formájú betűk kiválóan alkalmasak arra, hogy bölcső vagy kiságy fölött a falat az újszülött baba nevével dekorálhasd.

  Szerencsére itthon is egyre nagyobb divat, hogy az újszülött nevét habbetűk segítségével dekorálják a gyerekszoba falára. Ezek a betűk erre kiválóan alkalmasak. Vízzel hígítható festékekkel tetszőleges színre festhetők, és egyéb technikákkal is díszíthetők!

 • NANCY habbetűk

  NANCY habbetűk a tradicionális, visszafogott elegancia kedvelőinek!

  Kecses vonalvezetésű, diszkrét eleganciájú habbetűk, igényes, ugyanakkor látványos feliratok készítéséhez!

  A kategóriában található NANCY habbetűkből nyomtatott nagybetű formákat tudsz megvásárolni. A betűk mellett természetesen a számokat is elérhetővé tettük, hogy lényegében bármilyen feliratot könnyen el lehessen a betűk használatával készíteni. Ezek az elegáns, keskeny vonalvezetésű habbetűk szinte minden felületen jól mutatnak. Jó szívvel ajánljuk a konzervatívabb, visszafogottabb stílus kedvelőinek! Kattints az alkategóriákra!

 • Kellékanyagok

  Kellékek, kiegészítők, melyekre szükség lehet, ha habbetűt, vagy egyéb dekorációt vásárolsz!

 • Egyedi méretet szeretnél?

  Egyedi méretű habbetűkre lenne szükséged? Nem probléma!

  A kategóriában szereplő terméklap segítségével könnyen meg tudod rendelni a megfelelő méretet.

  Kattints az itt található termékre, majd kövesd a terméklapon szereplő egyszerű utasításokat, melynek segítségével meg tudod rendelni a szükséges egyedi méretű dekorációs habbetűket! Rövid határidővel elkészítjük!